رئیس دستگاه قضا با تشریح اهمیت و ارزشی که در آموزههای دینی برای مقوله حفظ محیط زیست لحاظ شده است، گفت: برای کسانی که زمین و محیط زیست را تخریب و آلوده سازند، مجازاتهای سنگینی درنظر گرفته شده است و بر مبنای دستورات شرعی و قانونی، چنانچه این تخریب به حد مشخصی برسد، عنوان «افساد فی الارض» بر آن صدق خواهد کرد.
رئیس دستگاه قضا با اشاره به احساس تکلیفی که در بین دستگاههای مختلف برای اجرای همهجانبه قانون «حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» ایجاد شده است، تصریح کرد: مقوله جمعیت و تحدید نسل از جمله موضوعاتی است که چنانچه هر چه زودتر در قبال آن اقدامات عاجل انجام ندهیم، دیگر فرصت از دست میرود و جبران مافات ممکن نخواهد بود.
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه امت اسلامی و مردم غیور شهید پرور ایران میتواند تحریمهای دشمنان را خنثی کنند، اظهار داشت: اگر سه قوه دست به دست هم دهند و از ظرفیت مردم استفاده کنند قطعاً میتوانند علاوه بر خنثی کردن تحریمها از مشکلاتی که دشمنان ایجاد کرده یا به خاطر برخی سوءمدیریتها به وجود آمده عبور کرده و به قله و اهداف متعالی نظام برسند.
رئیس دستگاه قضا با دستور به نهادهای نظارتی قوه قضاییه برای تدوین برنامه روشن و دقیق و هماهنگ برای پیشگیری از نفوذ جریانات فاسد در مجموعه دستگاه، تصریح کرد: جریانات فاسد تلاش میکنند همه جا از جمله عدلیه رخنه ایجاد کنند و نهادهای نظارتی و مدیران ما باید مراقبت کنند تا به واسطه رخنه این افراد و لغزش معدودی از همکاران دستگاه عدلیه در پیشگاه مردم بدنام ...
رئیس دستگاه قضا گفت: قوه قضاییه با قدرت در مسیر تحول حرکت میکند و یکی از مهمترین ارکان این تحول استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای همه بخشها و دستگاههای کشور در جهت رسیدگی به امور مردم است.
رئیس دستگاه قضایی جمهوری اسلامی ایران در تشریح عملکرد خود در این قوه گفت: در زمینه مبارزه با فساد، اجرای عدالت، قانونمداری و توجه به مردم و کرامت مردم کارها دنبال شده است و برای هر کدام از این موارد، شعارها را به برنامه و برنامه را هم به کارنامه تبدیل کردهایم.
رئیس قوه قضائیه «طراحان و حامیان ترور» را خبیثتر از «عاملان» آن دانست و اظهار داشت: «طراحان و حامیان» ترور همانهایی هستند که اول «تحریم» میکنند و سپس با کراوات پای میز «مذاکره» آمده و از سوی دیگر در خیابان با اسلحه آدم میکشند.
رییس دستگاه قضا با بیان اینکه قدرت در جامعه ما از آنِ مردم متدین است،گفت: اتصال با مردم حماسهآفرین اقتدار میآفریند. روحیه انقلابی و خطرپذیری اقتدار میآفریند؛ روحیه انقلابی یعنی روحیهای که هیچ مانعی را برای انجام وظیفه، ایجاد امنیت و اجرای عدالت به رسمیت نشناسد و همه موانع را رفع شدنی بداند.
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه بخشی از مشکلات امروز کشور ناشی از چشم دوختن به لبخند و یا خشم خارجیها است، اظهار داشت: داشتن روحیه جهادی و کار انقلابی گره گشاست؛ ممکن است برخی به لفظ نگویند، ولی عملا امیدشان به نتیجه انتخابات فلان کشور باشد؛ گره زدن رفع مشکلات داخلی به مسائل خارجی، اشتباه راهبردی است.
رئیس دستگاه قضایی کشور تصریح کرد: به سازمان بازرسی، سازمان قضایی نیروهای مسلح و دادستان تهران هم گفته ام که سیاست دستگاه قضایی پیگیری و مواخذه مدیری است که مسئولیت قانونی و شرعی دارد که ببینیم کار را در زمان خودش انجام داده یا نه و گرنه هر روز باید به ما یک گزارش بدهند که این اتفاقات افتاد. (اشاره رئیسی به حوادثی شبیه پلاسکو و آتش سوزی کلینیک سینا ...
رئیس دستگاه قضایی کشور با بیان اینکه هر جا تفکر انقلابی باشد کارها پیش می رود، تاکید کرد: تفکر انقلابی به معنای بی برنامگی و دوری از عقلانیت نیست. برنامهریزی، مسئولیتپذیری، عقلانیت و آینده نگری از مهمترین مولفههای اندیشه انقلابی است.